MIRIAM MANDIPIRA & THE SOUL FAMILY

MIRIAM MANDIPIRA & THE SOUL FAMILY

The Soul Family er et nyt samarbejde mellem sangeren Miriam Mandipira og fire erfarne musikere fra øverste pop/rock hylde. De er vant til at spille i sammenhænge som Dodo & the Dodo’sLis SørensenNews og Ivan Pedersen.
Bandet er aktuel med debut udgivelsen “One”, som allerede har fået fantastiske anmeldelser.
“Miriam sætter en tyk streg under både sin alsidighed og sin status som Danmarks nok allerbedste sangerinde lige nu”
Jakob Wandam, Bluesnews.dk

‘Vi mødtes omkring en koncert, hvor vi skulle fortolke nogle Etta James sange. Det sagde bare klik, og vi følte os øjeblikkeligt som i familie med hinanden. Igennem musikken blev der knyttet nogle bånd imellem os.’ fortæller Miriam.

Hun fortsætter. ’Vi fortolker andres sange, men lægger netop stor vægt på at fortolke. Det har altid været følelsen, der drev mig. Det har jeg med hjemmefra. Jeg har lært at blive inspireret, at give plads til mig selv’

‘Det er den følelse, der driver os, hvad enten vi spiller en Etta James sang eller en sang af Gasolin – det skal føles rigtigt! Nogle gange kan folk genkende de sange, vi spiller, andre gange tager vi sangene et helt andet sted hen’.

‘Det er vores ønske at publikum skal ha en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige, og den må gerne sende dem opløftede hjem’.

‘Følelsen og øjeblikkets inspiration imellem os fem på scenen, er det der skaber vores egen lyd og gør os til en soul familie’.

Om musikken
I løbet af en aften med Miriam Mandipira & The Soul Family kommer man vidt omkring – fra coverversioner af bl.a Kim Larsen, Savage Rose, Amy Winehouse, Gasolin, Etta James til enkelte af Miriams egne sange. Det hele pakket ind i bandets lækre og varme lyd.

Om Miriam Mandipira:
Miriam Mandipira er fra Zimbabwe, og hendes inspiration kommer fra de store afrikanske sangere, hun lyttede til i radioen som ung. Og fra den soulfulde afrikanske musiktradition, hun voksede op i. Miriam har vundet flere priser her i Danmark. Det har gjort hende og hendes fantastiske stemme – som naturligt og ubesværet bevæger sig ind og ud af rootsmusikkens blues, gospel og soul – til en meget efterspurgt stemme.

Miriam har vundet flere priser her i Danmark. Det har gjort hende og hendes fantastiske stemme – som naturligt og ubesværet bevæger sig ind og ud af rootsmusikkens blues, gospel og soul – til en meget efterspurgt stemme. Mandipira har da også optrådt med bla. DR Big Band.

Miriam Mandipira & The Soul Family:

Miriam Mandipira: vokal
Søren Skov: keyboards
Martin Stender: guitar
Thomas Fog: bas
Sten “Larm” Rasmussen: trommer

Kontakt

Ulrik Bust
tlf: 28184963
mail: mail@wedomusic.dk

Anmeldelser

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!