Om We do Music

Om We do Music

We do Music er et booking og management bureau der er drevet og ejet af Ulrik Bust. Som saxofonist, indehaver af lydstudie og booker har Ulrik mere end 25 års erfaring i musikbranchen.

We do Music samarbejder med landets koncertarrangører og spillesteder – både de store og de små.
I 2009 startede We do Music under navnet Musikforsamling som en kreativ legeplads hvor anderledes musikalske konstellationer kunne udvikles og tilbydes til landets mindre arrangører som musikforeninger, forsamlingshuse og små kulturhuse.
Første projekt var Mike & Laura (Mike Andersen og Laura Kjærgaard) i 2009. Laura havde netop fået en 2 plads i X Factor og Mike var igang med at opbygge en karriere og havde flere udgivelser bag sig. De to mødtes om en fælles kærlighed for blues og soul musik og det kom der en lang række unikke koncerter ud af.
Sidenhen har Musikforsamling udviklet sig til et bureau der samarbejder med alle typer af koncertarrangører, og som siden 2016 har arbejdet med længerevarende turnéer.
I 2018 blev Anne Kirstine Winkler ansat til at tage sig af kontrakter, produktion og presse. I samme periode kom der 2 udenlandske artister ind i bureauet og behovet for et navn de kunne udtale opstod. Sammenholdt med bureauets udvikling dukkede ønsket om et mere åbent navn op – det blev til We do Music.
I 2019 blev Caroline Aagaard ansat som bogholder.
I 2020 startede Erik Lodberg som booker hos We do Music. Erik kom fra et job som booker på spillestedet Tobakken i Esbjerg igennem 18 år og skal især varetage udenlandske artister indenfor sin spidskompetence roots/americana-genren.

Venlig hilsen
We do Music
v. Ulrik Bust

Eksempler på turnéer lavet af We do Music:

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!