TipToe Bigband plays Tarantino & Bond

TipToe Bigband plays Tarantino & Bond

- starring Dawn Joseph & Bobo Moreno

Tiptoe Bigband og de to fantastiske sangere Dawn Joseph og Bobo Moreno byder på en filmkoncert, hvor de fortolker den karakteristiske populære musik fra James Bond filmene og musik fra film som Pulp Fiction og…… af Quentin Tarantino

Dawn Joseph
Når Dawn Joseph går på scenen sammen med Tiptoe Bigband ved OFF18, for at fortolke musikken fra Tarantinos film, så er det bestemt ikke en uerfaren sangerinde vi får at opleve.

Dawn har i mere end 10 år turneret verden rundt som backing-vokalist for store stjerner som blandt andet Michael McDonald, CeeLo Green, Kylie Minogue, Phil Collins, Rod Stewart, Rick Astley og Michael Buble. I 2009 afløste Dawn for en kort periode Marcella Detroit I ”Shakespear’s Sister”, ved udgivelse af deres album, og kort derefter var hun på verdensturné med Spandau Ballet, ved deres “Comeback Reformation World Tour”. Desuden har var Dawn fra 2012 forsanger en periode for bandet “The Brand New Heavies”.

I dag ser vi ofte Dawn Joseph sammen med bandet “MF Robots”, som lige har udgivet deres debutalbum og blandt andet har været med Lenny Kravitz, som opvarmning på hans nyligt afviklede tour.

Bobo Moreno
Siden slutningen af 1980’erne, har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som sanger med stort S, og det som en af Danmarks bedste! For dét der har gjort det lidt pudsige navn Bobo Moreno verdensberømt i Danmark, er ganske enkelt evnen til at begejstre et hvilket som helst publikum, med sin alsidige stemme. Gennem årene har han arbejdet med de største navne herhjemme, fra Sanne og D:A:D, til Radioens Big Band og Birthe Kjær. Også mange TV-optrædener er det blevet til, med medvirken i en bred vifte af musik- og underholdningsshows. Man har endda kunne både høre og se ham i et enkelt afsnit af DR’s Krøniken! Han kan desuden skrive ‘Kongelig Hofleverandør’ på visitkortet, efter en TV-transmitteret optræden på Christiansborg, i forbindelse med kronprinsebrylluppet.
Modtager af Gentofte Kulturpris 2014.

Kontakt

Ulrik Bust
tlf: 28184963
mail: mail@wedomusic.dk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!