The Bros. Landreth

The Bros. Landreth

The Bros. Landreth fra Winnipeg i Canada har i flere omgange bevæget og begejstret publikum på Tønder festivalen, med deres uimodståelige og mageløse blanding af alternativ country og blues suppleret af vokal harmonier i verdensklasse.
Det er brødrene Joey og David, der har lagt navn til Bros. Landreth, der siden 2013 har skabt sig et navn og er blevet en væsentlig faktor på den Nordamerikanske Americana scene.

Da Bonnie Raitt hørte deres debutalbum i 2015 udtalte hun: ”det er meget lang tid siden jeg har været så begejstret for et band, som det er tilfældet med The Bros. Landreth. Man bliver fuldstændig væltet omkuld af at høre denne slags funky, sydstats inspireret rock spillet med sådan en originalitet og soul”.

Joey Landreth har brugt de sidste par år på sin solokarriere, så derfor er The Bros. Landreth først nu klar med opfølgeren til det succesfulde debutalbum ”Let it Lie” fra 2015. Det nye album kommer til at hedde “’87” med henvisning til det år Joey og David blev brødre. Albummet udkommer i efteråret 2019 i forbindelse med Europa turnéen. Den første single ”Got to be you” er netop udkommet og lover fantastisk godt for det kommende album.

The Bros. Landreth:
Joey Landreth: guitar & vokal
David Landreth: bas & vokal
Liam Duncan: keys & vokal
Curtis Nowosad: trommer & vokal

www.thebroslandreth.com

We do Music represents The Bros. Landreth in Scandinavia in association with Spider Touring, UK

Kontakt

Ulrik Bust
tlf: 28184963
mail: mail@wedomusic.dk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!