SP-JUST-FROST

SP-JUST-FROST

SP-JUST-FROST

“GØR GRÆSSET GRØNNERE”

SOMMERTUR 2021

Tre af kongerigets ypperste musikere i den forrygende konstellation SP-JUST-FROST har efter en årelang pause fra festivalerne, atter valgt at ’gøre græsset grønnere’ for de mange musikhungrende fans over det ganske land, når festivalsæsonen indledes i maj måned 2021.

Trioen, med Henrik SP Schou Poulsen på bassen, Esben Just på vokal og piano og Søren Frost på trommerne, har i mere end 20 år væltet klubberne, festivalerne og publikum over hele landet med deres voldsomt svingende og dybt charmerende New Orleans mix af funk, rhythm & blues, jazz og rock’n’roll, en genre som de tre herrer mestrer til perfektion og med et overskud som er sjældent set på vore breddegrader.

SP-JUST-FROST har seks fuldlængde albums, et utal af singler, EP’er og jule specials på samvittigheden, en stor del af disse med engelske tekster, men trioen har også kastet sig over modersmålet og har haft succes med sange som ”Bryggen” og ”Charmetrold”, sange som specielt live er blevet publikumsfavoritter.

SP-JUST-FROST glæder sig til igen at mærke solen, varmen og sommeren og til at se publikum i festivalhøjde, sprede glæde og kærlighed… der er helt sikkert mange der trænger!

“Laissez les bons temps rouler” som man siger i New Orleans, eller på godt dansk: ”SP-JUST-FROST ruller igen”

Medvirkende:

SP: bas & vokal

Esben Just: piano & vokal

Søren Frost: trommer & vokal

Kontakt

Erik Lodberg
tlf: 40986116
mail: erik@wedomusic.dk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!