Seth Walker

Seth Walker

Seth Walker

Danmark oktober 2021

Grundet corona krisen har Seth Walker, som så mange andre, været nødt til at udsætte de fleste af sine 2020 koncerter og dermed også sine europæiske turaktiviteter til efteråret 2021. 

 Seth Walker der har base i Nashville, er blevet hårdt ramt af pandemien, og det ”andet ben” af hans USA turnéovenpå hans seneste og anmelderroste album ”Are You Open” fra 2019, nåede kun lige at komme i gang inden det hele blevet lukket ned…
En forfærdelig situation for en musiker som Seth, der stort set er på turné året rundt.

Seth Walker har så i stedet brugt sin energi på at skrive sange til et nyt album, og bl.a. skrevet sangen, ”We Got This”, hvor han reflekterer over situationen i sit hjemland hvor pandemien, det kommende valg, ’Black Lives Matters’ og uligheden i samfundet er altoverskyggende emner i disse tider.  

 Seth Walker har efterhånden besøgt DK en del gange og hører til blandt de mest innovative og moderne Americana artister, og med hans seneste album ”Are You Open” der er hans 10. album, ’maler’ han med den brede Americana pensel og har bl.a. ladet sig inspirere af afrikansk Hi-Life musik. 

 Seth Walker er udover at være en yderst talentfuld sangskriver, en meget velanset guitarist og hans gospelinspirerede ’southern-flavoured’ stemme, giver hans musik et helt unikt udtryk, som du kan høre på nedenstående links. 

Kontakt

Erik Lodberg
tlf: 40986116
mail: erik@wedomusic.dk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!