Mika Vandborg

Mika Vandborg

MIKA VANDBORG & DEM FRA PLADEN!

Det går lige så stærkt, som han spiller … i Mika Vandborg-land. Så efter det danske debutalbum fra 2022 er sangskriveren, guitaristen og sangeren allerede klar med nye sange. Dem – og bandet – tager han under armen på sin kommende turné, der sparker det nye år godt i gang.

Man kan jo lige så godt smede, mens (guitar)jernet er varmt. Det gør Mika Vandborg. Efter debutalbummet Den Danske, de gode anmeldelser og et begejstret live-publikum, er manden med guitaren igen klar til landevejen. Dér har han befundet sig i mange år som guitarist for et hav af danske solister, men nu står manden altså – endnu en gang – selv i front, når MIKA VANDBORG & DEM FRA PLADEN indtager landets scener

Det bliver både et genhør og et møde med helt nye ’bekendtskaber’, når Vandborg blander sange fra debutalbummet med de spritnye og aktuelle sange. Med sangbare linjer, vedkommende tekster – og en stor respekt for dansk musik gennem mange årtier – kaster han sig ud i poetiske og melodiske refleksioner over livets kontraster … både når livet er på toppen, og når sorg og modgang fylder mest.

Mika optræder også solo.

Om Mika:
Guitarist, sanger og sangskriver. Medlem af Gnags fra 1999 til 2009, Love Shop fra 2009, Claus Hempler fra 2019. Har turneret med blandt andre Sanne Salomonsen, Dicte og Ida Nielsen. Medstifter af Electric Guitars.

Album- og tour-aktuel i 2023

Kontakt

Ulrik Bust
tlf: 28184963
mail: mail@wedomusic.dk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!