Loud Tiger

Loud Tiger

Viktoria Siff aka LOUD TIGER har boet de seneste 10 år i England og USA, som sangskriver for artister som Macy Gray, Alicia Keys og Social House m.fl..

Den velsyngende Viktoria Siff har også været tre år på verdensturné med det verdensberømte australske band 5 Seconds of Summer som vocal coach.

Nu er Viktoria Siff klar til at indtage Danmark og resten af verden som LOUD TIGER.
Et brøl der nok skal blive hørt!

Viktoria Siff har sammen med multiinstrumentalist Sune Haansbæk skrevet og produceret et meget internationalt lydende værk. Stilen er en blanding af upbeat Americana, alternativ country og folk-rock. Loud Tigers vokal kan måle sig med de allerstørste og udtrykket er råt, ærligt og inderligt.
Hun skriver bl.a. om aldrig at føle sig god nok i DEVIL, om at prøve at rejse sig selv igen efter adskillige svigt i ENTER THE NIGHT, hvordan det føles at være fanget i et forhold med psykisk vold i FOOL. I hendes 4 single FIND HIM IF YOU CAN skriver hun humoristisk om, hvor svært det kan være at finde en soulmate i det moderne samfund.
LOUD TIGER vandt omgående anerkendelse hos Apple Music i Nashville fra allerførste udgivelse i oktober 2021. Alle 3 singler er landet på kæmpe playlister som Best New Songs Americana, Southern Craft, New in Country, Country Wide og New in Rock.

Kontakt

Ulrik Bust
tlf: 28184963
mail: mail@wedomusic.dk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!