Ida Gard

Ida Gard

- dronningen af flabet ’storytellerpunk’ …

Ind til benet. Finurlig. Højtråbende og helt stille. Ida Gard rummer alt det, du ikke kan komme udenom. Det behøver du heller ikke. På sit kommende album spidser hun både pennen og albuerne. Ikke mindst LIVE.

Man kan ikke sige ’vidunderlig’ uden at sige ’underlig’, er der blevet sagt om Ida Gard. En rammende beskrivelse af en sangskriver og sangerinde, som aldrig har passet ind i andre kasser end sin egen. Og heldigvis for det. Den Gards’ke tone får nemlig helt nyt og endnu større liv på det hendes dansksprogede album.

På sangskriverens første dansksprogede album Kan du se mig nu? punker hun både musikken og os andre i Dem der ligger på jorden (må man træde på!), fortællingen om de To Drenge og den inderligt smukke Vestre Kirkegård, og det er ganske enkelt umuligt ikke at forholde sig til Gard live.

For ligegyldigt bliver det aldrig, og de danske ord og toner er på samme tid både fremadskuende, nyskabende – og på trods af referencer til flere af firsernes store, danske sangskrivere som Elisabeth og Linnet, lyder Ida Gard … som Ida Gard.

Kontakt

Ulrik Bust
tlf: 28184963
mail: mail@wedomusic.dk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!