Den Nye Salmetrio

Den Nye Salmetrio

Præsentation af nye salmer & Leonard Cohen fortolkninger

Fortolket af :
Anette Buonaventzen: vokal
Pojken Flensborg: piano & orgel
Ulrik Bust: saxofon


Den Nye Salmetrio byder velkommen til en koncert med en blanding af nye salmer og Leonard Cohen sange.

Den nu afdøde canadiske poet og sanger Leonard Cohen har aldrig været mere populær end lige nu, hvilket ikke mindst skyldes hans eftertænksomme og kloge tekster.

Den Nye Salmetrio præsenterer ikke kun sange på engelsk, men også fortolkninger fra den danske hyldest udgivelse ”På Danske Læber” hvor en række kendte danske sangskrivere har skrevet danske tekster til Leonard Cohens fantastiske sange.

Derudover præsenterer Den Nye Salmetrio en række af de nye salmer i spændende arrangementer med undertoner af både jazz og pop og med masser af solistiske indslag.

Alle 3 er uddannet på Det jyske musikkonservatorium.

Pojken er også uddannet som organist og har sit daglige virke i Uldum kirke. Han har spillet i en lang række jazz sammenhænge både som solist og som sideman. For tiden har han stor succes med orkestret Nordens tone.
Læs mere på www.pojken.dk

Anette har sunget professionelt i 20 år i både danske og internationale sammenhænge, med bigbands og symfoniorkestre såvel som små konstellationer og i mange forskellige genrer.

Ulrik har primært beskæftiget sig med rock, pop, blues, soul og rock’n’roll. Han har spillet og indspillet med en lang række forskellige danske og udenlandske artister som Peter Belli, Rock Nalle, Anne Linnet, Henning Stærk, Anders Blichfeldt, Ivan Pedersen, Lisa Ekdahl (S) og Lloyd Jones (US) m. fl..
Læs mere på www.ulrikbust.dk

Kontakt

Ulrik Bust
tlf: 28184963
mail: mail@wedomusic.dk

Udtalelser

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!