De Uendelige

De Uendelige

DE UENDELIGE er eventyret om 2 vindbidte rock’n’rollere, som for længst havde skiftet kurs, og udskiftet bøgescene og backstage – fest med fast arbejde og familieliv. Men man har heldigvis kun et standpunkt, indtil man tager sig et nyt og sjovere!

Morten “LarsRock” Amstrup og Mattias Hundebøll har levet rockdrømmene længere ud end de fleste tør fantasere om. Med deres tidligere bands Floor is made of Lava og Rock Hard Power Spray har de turneret det meste af verden, stået på de største festivalscener, ryddet forsider, haft store radiohits og udsendt utallige albums.

Engang var de glødende konkurrenter på den danske rockhimmel. Men stridsøksen er blevet begravet – og sammen har de en fælles drøm: at
få energien, inderligheden og de store omkvæd tilbage i dansk rock.

DE UENDELIGE er skødesløs refrænrock anno 2023. Nærværende, storladent, beskidt, banalt, umiddelbart og (forhåbentligt) fængende som ind i helvede. Rocksange til alle dem, der føler sig ladt i stikken af TikTok’ificeret skabelon musik, med intet andet på hjertet, end at jagte clicks hos historieløse børn med dirrende koncentrationsbesvær.

DE UENDELIGE er rock, som man skråler inderligt med på – uanset om man befinder sig i bilen, i badet eller – i bedste fald – står foran en festivalscene med en iskold fadøl i hånden.

DE UENDELIGE kommer både på tour, streaming og vinyl dette forår. EP’en “Drømme & gæld” er 4 medrivende rocksange, indspillet live på 2 dage uden hverken dubs og retakes. Det er følelsesladet refrænrock med dybe referencer til alt lige fra The Cure, Foo Fighters, Dire Straits, Prince og Kim Larsen himself.

DE UENDELIGE‘s koncerter omfavner både nutid og fortid – så gamle fans kan få stillet lidt afsavnet efter både Floor is made of Lava og Rock Hard Power Spray – samtidig med at de forelsker sig i den nye lyd. Man gider jo for helvede heller ikke gå til koncert med Noel Gallagher, hvis han kun spiller alt det nye lort.

Kontakt

Erik Lodberg
tlf: +45 40986116
mail: erik@wedomusic.dk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!