Ariel Posen

Ariel Posen

Singer/songwriter. Internationalt anerkendt guitarist. Producer. Artist.
Canadiske Ariel Posen har været musiker hele sit liv og har prøvet stort set alle branchens kasketter.

Ariel Posen er født i Winnipeg, men har tilbragt det meste af sin barndom på landevejen med sine musiker-forældre. Han begyndte at spille guitar som 9-årig og det blev starten på en karriere, som førte ham verden rundt, blandt andet med det Juno Award-vindende roots-rock band The Bros. Landreth. Mange år senere begyndte han at arbejde på et album med eget materiale, sange som han indspillede i samme studie som hans forældre havde brugt.

Posens længe ventede solo-debut, How Long, demonstrerer både hans mesterlige evner som instrumentalist og som kompetent og bredt funderet sangskriver. Albummet favner elementer fra rootsy blues til R’n’B og til melodisk rock’n’roll. Posens store erfaring som co-writer og producer for artister i alle genrer er med til, på fornemste vis, at forløse hans eget talent på albummets ti skæringer – undervejs med små nik til forbillederne som tæller blandt andre The Beatles, Stevie Ray Vaughan og John Mayer.
Trods store mængder guitar er How Long ikke et ”guitar”-album. Det er sangene, det handler om. Sange med stærke hooks og selv-biografiske tekster, leveret med Posens dragende stemme.

”Guitaren er det redskab, som formidler musikken” siger han. ”Gør altid det, sangen beder om. Ellers spiller du bare et instrument.”

”Ariel Posen har hele pakken: en dygtig sanger og sangskriver og desuden en virtuos guitarist. Han repræsenterer en ny generation af musikere som har håndværket i orden, uddannet eller selvlært, men ikke lader håndværket komme i vejen for deres sjæl.” Michael Ross (Guitar Player, Premier Guitar, Guitar Moderne)

”Ariel Posen er én af de mest smagfulde og sjælfulde guitarister i nyere tid – hans nye album skal høres!” Chris Vinnicombe (The Guitar Magazine UK)

“Posen har stykket sangene sammen til sit eget album med “heartland soul”. Her lyder han henad en tilbagelænet Springsteen, med et storladent groove i verset før omkvædet sætter ind med beskidt blues. “I don’t feel so rough when I don’t measure up to the things that I’ve said,” siger han, og lader slide-guitaren understrege pointen.” Andrew Leahey (Rolling Stone)


We do Music represents Ariel Posen in Scandinavia in association with Spider Touring, UK

Kontakt

Ulrik Bust
tlf: 28184963
mail: mail@wedomusic.dk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!